Σε συνέχεια της συμμετοχής μας στην επιτυχημένη «Ημέρα Καριέρας» στη πόλη των Σερρών, η ACA Lighting Apostolidis συμμετέχει στην 14η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στην Αθήνα, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι 151 23), από τις 10:00 έως τις 18:00, που διοργανώνεται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Ο Ομίλος ACA Apostolidis, απασχολεί πάνω από 100 υπαλλήλους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του σε Σέρρες, Αθήνα και Βουλγαρία και βρίσκεται σε αναζήτηση δραστήριων συνεργατών για την στελέχωση νέων θέσεων εργασίας.

Το τμήμα προσωπικού του Ομίλου ACA Apostolidis θα βρίσκεται εκεί για να σας συναντήσει από κοντά, να σας ενημερώσει σχετικά με τις δραστηριότητες του Ομίλου και να καταχωρήσει το βιογραφικό σας για τη διερεύνηση μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-athens-2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *