Νέα

Πρόγραμμα ‘Φωτοβολταϊκά στη Στέγη’

Πρόγραμμα ‘Φωτοβολταϊκά στη Στέγη’

Άνοιξαν οι αιτήσεις στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ για τα νοικοκυριά και τους αγρότες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την κρατική χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος ‘Φωτοβολταϊκά Στη Στέγη’.

  • Το Πρόγραμμα αφορά σε όλη την Επικράτεια.
  • Δικαιούχοι του προγράμματος είναι νοικοκυριά και αγρότες που θα μπορούν να εγκαταστήσουν το δικό τους μικρό φωτοβολταϊκό με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεών τους.
  • Τα νοικοκυριά θα πρέπει υποχρεωτικά να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκό σταθμό με μπαταρία, ενώ στους αγρότες δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού με ή χωρίς μπαταρία (σύστημα αποθήκευσης).
  • Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα μπορέσουν να δουν εξοικονόμηση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που αγγίζει τις 3.000 ευρώ ετησίως.
  • Hμέγιστη επιλέξιμη εγκατεστημένη ισχύς των φωτοβολταϊκών συστημάτων ανά εγκατάσταση που θα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος ορίζεται στα 10,8kW.

Η ACA Lighting προσφέρει ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα που καλύπτουν κάθε έργο στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πάνελ 540-550Wp, με προηγμένη σύνθεση επιφάνειας κυψέλης που προσφέρει αντίσταση στη μείωση απόδοσης (PID) και πιστοποιήσεις αντοχής που εξασφαλίζουν μείωση του συνολικού κόστους, εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού και ανθεκτικότητα έναντι ακραίων περιβαλλοντικών συνθηκών. Συνδυάζονται με υβριδικά Inverter, κατάλληλα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, βάσεις στήριξης και μετρητές ενέργειας εγκεκριμένους από τον ΔΕΔΔΗΕ για ένα πλήρες σύστημα!

Δείτε εδώ την προδημοσίευση του οδηγού εφαρμογής του προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»

Βρείτε εδώ όλα τα σχετικά προϊόντα της ACA Lighting

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με τα προϊόντα μας και για να σας ετοιμάσουμε μία προσφορά εξατομικευμένη στις δικές σας ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *